Up to Youth

USAID po mobilizon të rinjtë për t'u bërë një forcë për ndryshime pozitive, duke u përqëndruar në njohjen dhe bashkimin e të rinjve të cenueshëm që kanë potencial dhe vullnet për ndryshime pozitive. Lexoni më shumë në: https://vvv.usaid.gov/kosovo/nevs-information/fact-sheets/iouth-activiti

Organizatat: USAID , Global Communities
Vendndodhjet: Klinë , Istog , Gjakovë , Vushtrri , Mitrovicë e Veriut , Viti , Kaçanik , Hani i Elezit
Data e fillimit : 01, April 2019
Data e përfundimit : 01, April 2024
Etiketat: #YOUTH