Si punojmë ne? Informohuni çfarë është punuar në Kosovë.

48410611111111111.jpg

OSBE: Thirrje për aplikim

OSCE

Thirrje për aplikim: Akademia Lokale e Dialogut e OSBE-së për Gratë e Reja

Lexo më shumë
TBP.jpg

Për pajtim dhe bashkëpunim

CBM, USAID, NGO NSI, YIHR KS

Një shoqëri që simbolizon bashkëpunimin proaktiv, ekzistencën paqësore të grupeve të ndryshme dhe vlerat demokratike për të gjithë qytetarët.

Lexo më shumë

Rekomandimet dhe nismat

Kalendari i ngjarjeve

Si mund të kontribuoj?

Anëtarët e rinj - Ju lutemi përdorni opsionin "Regjistrohuni për t'u bërë anëtar" për të kontribuar. Ju do të merrni casjen e përdoruesit me opsionin për të krijuar një fjalëkalim të ri së shpejti.