image

Agjenda: Java Digjitale e Ndërtimit të Besimit, 12-16 prill

Kategori: Lajme

Platformë e Ndërtimit të Besimit në Kosovë ju fton të bashkoheni me ne për Javën e Digjitale të Ndërtimit të Mirëbesimit me diskutime ekspertësh, një fushatë të mediave sociale me premtime për veprim nga anëtarët e Rrjetit të Kosovar të Ndërtimit të Mirëbesimit dhe me përmbajtje interesante nga ndërtuesit vendorë të mirëbesimit në komunitetet tuaja. Premtimet nga anëtarët e rrjetit, si dhe përmbajtja origjinale me heronjtë e ndërtimit të mirëbesimit të përditshëm dhe histori nga komunitetet lokale do të lëshohen çdo ditë. Mos humb asnjë përditësim! Na ndiqni në Facebook: @trustbuildingks Orari i premierës në Facebook: E hënë, 12 Prill - Fillimi: Ndërtimi i mirëbesimit, Inovacioni dhe Teknologjia
10:00 ALB | 11:00 SRB
Paraqiten: Blerta Thaçi (ODK), Sanja Stojković (NSI)
Moderuar nga Paulina Behluli E martë, 13 Prill - Gratë në Shërbimin Publik
10:00 ALB | 11:00 SRB
Paraqiten: Donika Emini (CiviKos), Njomza Emini (Forumi për Lidership dhe Demokraci)
Moderuar nga Milica Andrić Rakić E mërkurë, 14 Prill - Gratë në Biznes
10:00 ALB | 11:00 SRB Paraqiten: Florentina Dushi (BDG), Shpresa Agushi (NRAEVOK)
Moderuar nga Paulina Behluli E enjte, 15 Prill - Gratë në Paqe dhe Siguri
10:00 ALB | 11:00 SRB
Paraqiten: Brikena Avdyli (Fondacioni Jahjaga), Jeta Krasniqi (KDI), Jovana Radosavljević (NSI)
Moderuar nga Milica Andrić Rakić E Premte, 16 Prill - Gratë në Media
10:00 ALB | 11:00 SRB
Paraqiten: Una Hajdari (E pavarur), Dafina Halili, Zorica Vorgučić (RTV Kim)
Moderuar nga Milica Andrić Rakić ** Të gjithë pjesëmarrësit ekspertë janë nga nëngrupi i Rrjetit të Ndërtimit të Mirëbesimit të Kosovës për Gratë, Paqen dhe Sigurinë