Veprimi i zhvillimit të vizoreve mbrojtëse

link.jpg | #LINK #COVID19

Qendra e Inovacionit në Mitrovicë po bashkohet me fushatën për të prodhuar dhe dhuruar vizore për profesionistët e kujdesit shëndetësor.
Në bashkëpunim me Shkollën Teknike, prodhuam sasitë e para, por në periudhën e ardhshme vazhdojmë me ndihmën e prodhuesve individualë nga rajoni ynë.

Nëse keni një printer 3D dhe dëshironi të filloni aksionin, shkruani atyre që të mund t'ju dërgojnë udhëzime të hollësishme dhe të shtojnë materialin që mungon, le të bëjmë çmos!

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

us.jpg

Këshilltari i Rinisë i UNMIK-ut dhe Këshilli i Shkurtër i Sigurisë për Rinjtë e Rinj të Kosovës

UNMIK-u ishte një nga tre misionet e KB-së që prezantuan praktikat e tyre më të mira në takimin e formulës * të Arrias të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

Lexo më shumë
European union.PNG

Rri sigurtë, mbaje maskën!

Koronavirusi nuk është miku yt, por ti ke superfuqi për ta parandaluar atë. Ndjeki hapat e paraqitur në këtë video për ta luftuar koronavirusin.

Lexo më shumë