Dorëzimi i mbi 8.500 artikujve ushqimorë

91572729_2861044567277027_3778620830116741120_o.jpg | #UNKT #COVID19 #UNFPA #UNDP

UNFPA Kosova dhe UNDP Kosova filluan shpërndarjen e mbi 8,500 artikujve ushqimorë në strehëzat GBV në të gjithë Kosovën si ndihmë të menjëhershme në këto kohë provuese.

Dorëzimi është ndërmarrë pas një përpjekje të koordinuar nga agjencitë e Ekipit të KB të KB dhe Meridian Express.
Ndërsa gratë dhe vajzat janë veçanërisht të rrezikuara nga dhuna nga partnerët intimë dhe format e tjera të dhunës në familje për shkak të rritjes së tensioneve në familje, agjensitë e KB kanë ndërmarrë këtë iniciativë për të mbështetur këto grupe të cenueshme dhe të margjinalizuara dhe kategori të tjera më të lëna pas.

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

us.jpg

Këshilltari i Rinisë i UNMIK-ut dhe Këshilli i Shkurtër i Sigurisë për Rinjtë e Rinj të Kosovës

UNMIK-u ishte një nga tre misionet e KB-së që prezantuan praktikat e tyre më të mira në takimin e formulës * të Arrias të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

Lexo më shumë
European union.PNG

Rri sigurtë, mbaje maskën!

Koronavirusi nuk është miku yt, por ti ke superfuqi për ta parandaluar atë. Ndjeki hapat e paraqitur në këtë video për ta luftuar koronavirusin.

Lexo më shumë