PSSP Zahir Tanin u bën thirrje udhëheqësve të dëshmojnë unitet në luftimin e virusit COVID-19

| #COVID19 #UNMIK

Prishtinë - Dje, Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara u bëri thirrje të gjitha kombeve që të pushojnë konfliktin dhe të bashkojnë forcat për të luftuar një armik të përbashkët, virusin COVID-19, i cili kalon të gjithë kufijtë dhe prek të gjithë, kudo që arrin.

Në të njëjtën frymë, i bëjë thirrje të gjithë liderëve urgjentisht, që të bëjnë gjithçka në fuqinë e tyre për të punuar së bashku dhe me një qëllim të përbashkët për të luftuar kundër përhapjes së këtij virusi, i cili tashmë ka marrë shumë jetë, tek fqinjët e afërt. Po ashtu, u bëj thirrje udhëheqësve të bëjnë çmos për të mbrojtur punën koherente dhe të fokusuar të institucioneve publike, të lirë nga politika, në mënyrë që fuqia e plotë e përpjekjeve të tyre, të zbatohet për të luftuar këtë kërcënim.

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

us.jpg

Këshilltari i Rinisë i UNMIK-ut dhe Këshilli i Shkurtër i Sigurisë për Rinjtë e Rinj të Kosovës

UNMIK-u ishte një nga tre misionet e KB-së që prezantuan praktikat e tyre më të mira në takimin e formulës * të Arrias të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

Lexo më shumë
European union.PNG

Rri sigurtë, mbaje maskën!

Koronavirusi nuk është miku yt, por ti ke superfuqi për ta parandaluar atë. Ndjeki hapat e paraqitur në këtë video për ta luftuar koronavirusin.

Lexo më shumë