image

COVID-19

Kategori: Lajme

Organizata Botërore e Shëndetit (WHO) ka prodhuar një video lidhur me COVID-19 dhe si të mbrohemi nga virudi. Jini të përgjegjshëm dhe mbroni veten dhe të tjerët!